Optius en | nl  
 
 
 
   
   
 
 

Webbuilder Platinum> naar overzicht

Webbuilder Platinum is de ultieme editie. Zoals in de andere pakket ten kan u de inhoud op elk moment zelf online aanpassen,  maar indien gewenst, nemen wij dit werk van u over.   Het design wordt volledig op maat ontworpen, elk stijlelement wordt volledig naar uw wens bepaald. Eveneens krijgt u uitgebreide statistieken met bijbehorende interpretatie, en verbeteren we de site voor een betere ranking in de zoekmachines.

Ingebrepen:
- Design uit bibliotheek
- Eigen domeinnaam
- Website online updaten (CMS)
- Online support
- Richtext (afbeeldingen, diareeks, video,..)
+ Onbeperkt aantal e-mail adressen
+ Onbeperkte hoeveelheid webruimte
+ Onbeperkte hoeveelheid  verkeer per maand
+ Subpagina's
+ Statistieken
+ Copywriting
+ Full service


Stappenplan
1. analyse
Om een geslaagd resultaat te bekomen, is het cruciaal dat wij weten wat u wil. We analyseren volledig uw behoeften en bespreken welke oplossingen best bij u passen.
2. domeinnaam en e-mail adressen
U kiest uw eigen .be domeinnaam en bijbehoordende e-mail adressen. Wij zorgen voor de technische installatie hiervan.
3. design
Op basis van uw wensen maken wij een eerste website-ontwerp. Dit wordt vervolgens aangepast tot het volledig naar wens is.
4. ontwikkeling
Indien nodig ontwikkelen we extra componenten voor uw website.
5. training + test site
U krijgt een korte training, zodat u alle mogelijkheden van het pakket kent. Vervolgens kan u op een test site in alle rust uw website voorbereiden. Er is echter ook de mogelijkheid dat wij de content leveren.
6. lancering
Wanneer de site volledig klaar is, wordt hij gepubliceerd op het uiteindelijke domein zodat hij bereikbaar is voor iedereen.
7. opvolging
Wij houden uitgebreide statistieken bij van uw website qua bezoekersaantal, bezoeksduur, meest bekeken pagina's, succes in de zoekmachines e.d. Hiervan krijgt u maandelijks een rapport samen met onze conclusies en aanbevelingen.


Op offerte.
Gratis demo
Vraag nu een gratis en vrijblijvende demo aan!

E-mail of telefoonnr.: